Stedendriehoek

Michael Jackson enPrince op de Brink

DEVENTER – Brink Event Deventer gaat op de Brink het beste Koningsnachtfeest ooit geven. “Dit met twee super-Undercoversessies, waarbij het ons niet zou verbazen wanneer onze koning daar zelf graag bij zou zijn. Want zeg nou zelf, Prince en The King of Pop Michael Jackson op één avond op het mooiste plein van het land. Hoge adel! Dat wil je niet missen”, aldus Paul Wensink.

Brink Event Deventer heeft voor deze avond de hulp ingeroepen van Stichting Podium De Hip, die al jaren de Undercoversessies regelt in De Hip, op de Zwarte Cross en zelfs op Oerol. “De Michael Jackson Undercoversessie was twee jaar geleden al te bewonderen op de Zwarte Cross en daar stond de tent dusdanig op zijn kop, dat er haringen bij geslagen moesten worden na afloop. De Prince Undercoversessie staat onder leiding van Norman Kapoyos. Hij heeft het puikje van de zalm om zich heen verzameld, zijn eigen New Power Generation!”

“De Undercoversessies zijn geen saaie tribute bands, maar echte sessies waarbij gerenommeerde popmuzikanten voor slechts een paar shows bij elkaar komen en hun interpretatie geven van hun helden. Verwacht prachtige muziek, door prachtige muzikanten en topgeluid en -licht van Fraizle!”

De muzikale avond begint om 19.00 uur en de entree is gratis. “Plof neer op een terras, eet er van tevoren en geniet na in één van de vele kroegen.”