Stedendriehoek

Met plezier naar je werk

DEVENTER – In oktober start in Deventer een gratis loopbaantraject voor werkende 45-plussers. Door de overheid is subsidie beschikbaar gesteld om met begeleiding van een loopbaancoach na te denken hoe je in de toekomst gezond en met plezier naar je werk blijft gaan.

Tijdens het traject ga je aan de slag met een persoonlijk actieplan. Het Loopbaantraject 45+ bestaat uit drie persoonlijke gesprekken en twee groepsbijeenkomsten. De groepsbijeenkomsten vinden plaats op woensdagochtend 30 oktober en 27 november bij Het Coachhuis, Bruijnssteeg 28. Vanaf half oktober starten de persoonlijke startgesprekken. De twee vervolggesprekken worden in overleg begin november en begin december gepland. Het traject kost je niets, maar vraagt alleen je tijd en inzet. De subsidie wordt door de loopbaancoach aangevraagd en geregeld.

Wel zijn er enkele voorwaarden verbonden aan deelname aan het Loopbaantraject 45+: je bent 45 jaar of ouder en je werkt gemiddeld minimaal 12 uur per week. Je kunt niet deelnemen als je je werk wegens ziekte niet meer kan doen of als er een ontslag- of reorganisatieregeling voor je van kracht is. Voor meer informatie: www.viraeda.nl, info@viraeda.nl of telefoon 06-82064508.