Stedendriehoek

Meet, eat and seat bij Go Ahead Eagles

DEVENTER – “Maak kennis met het grootste zakelijke netwerk van Deventer en omstreken. Als Go Ahead Eagles Business Club nodigen wij mensen uit om een uniek meet, eat en seat-arrangement te beleven. Dit betekent heerlijk dineren, ongedwongen zaken doen en een unieke voetbalbeleving.”

Voor 295 euro exclusief BTW is het arrangement af te nemen. Het arrangement omvat een aantal dingen; bezoek drie thuisduels van Go Ahead Eagles en dineer voor elke wedstrijd in The Pub in De Adelaarshorst, inclusief twee consumpties. “Daarnaast kom je in contact met het grootste zakelijke netwerk van de regio!” Belangstellenden die meer informatie willen of zich willen aanmelden voor dit arrangement of andere zakelijke mogelijkheden bij Go Ahead Eagles, kunnen een e-mail sturen naar commercie@ga-eagles.nl of bellen naar telefoonnummer 0570-621357.

Zakelijk platform
De Business Club van Go Ahead Eagles is het grootste zakelijke platform van de regio’s Deventer, Apeldoorn, Salland en Zutphen. Net als Go Ahead Eagles zelf, groeit ook de Business Club. De partners van de club lopen uiteen van grote bedrijven en mkb’ers tot ZZP’ers en kleine zelfstandigen. Het ons-kent-ons-karakter helpt de partners van de club om hun netwerk te vergroten. De Business Club van Go Ahead Eagles staat bekend om de grote onderlinge gunfactor tussen de Business Partners, die elkaar bij tal van thuiswedstrijden en evenementen ontmoeten. Hierdoor raken zij in een informele setting in gesprek met prospects en breiden zij hun zakelijke netwerk in rap tempo uit.