Stedendriehoek

Liverpool, Hamburg en nu ook Gorssel

GORSSEL – Liefhebbers van The Beatles kunnen zaterdag 29 juni hun hart ophalen in het openluchttheater van Gorssel. One After 909 is een Beatles Tributeband van hoge kwaliteit, die met veel succes al op veel podia heeft gestaan. In 2018 speelden zij nog in The Cavern Club in Liverpool tijdens de internationale Beatles-week.

De band heeft een repertoire van meer dan honderd Beatles-songs, waarvan er op 29 juni een flink aantal het theater gaan vullen. De naam van de band is ontleend aan de gelijkluidende, één van de eerste songs van The Beatles uit 1962, een nummer dat in 1970 is verschenen op de LP ‘Let it be’. Inmiddels heeft de band een track record opgebouwd in Nederland, Engeland, Duitsland en België. Niet alleen hebben ze meermaals opgetreden in de bakermat van The Beatles, The Cavern Club in Liverpool, maar ook in Hamburg en recent nog op de internationale Beatles-day in Mons, België. Eind vorig jaar speelde de band nog het Rooftopconcert op het dak van Pathé/Cinemec in Utrecht. Met name de stemmen van twee bandleden liggen zo dicht tegen die van Paul McCartney en John Lennon aan, dat je denkt in het verleden te zijn. Mooi detail is ook nog dat de basgitarist, net als Paul McCartney, linkshandig is.

Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel, op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt, maar bezoekers wordt geadviseerd vooral op de fiets te komen. De toegang is vrij, maar een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld.

Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Bij slecht weer vindt het concert plaats in SCC ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55. Voor meer informatie: www.openluchttheatergorssel.nl