Stedendriehoek

Leukste tennistoernooi

GORSSEL – Een zwoele zomeravond, een mooi verlicht tennispark, een muziekje op de achtergrond en lekker tennissen. Dát is de sfeer van het Zomer Markepaaltoernooi van LTC Gorssel. Voor zowel beginners als gevorderden is dit het leukste tennistoernooi van de regio. De inschrijving voor het Zomer Markepaaltoernooi van 24 tot en met 30 juni is geopend.

Het Zomer Markepaaltoernooi trekt elk jaar spelers uit de hele regio en op elk niveau. En dat is niet voor niets. Er wordt gespeeld in diverse poules, waardoor je tenminste twee partijen speelt tegen een team van gelijke speelsterkte. Tennissers vanaf 25 jaar kunnen zich nu inschrijven in de herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel.

Naast sportiviteit staat het Zomer Markepaaltoernooi garant voor gezelligheid. Drink met de tegenstander nog een drankje, eet een hapje of kom de spelers aanmoedigen. Er is iedere avond live-muziek, met als hoogtepunt de Hollandse avond op vrijdag. Ook niet-leden van een tennisvereniging zijn welkom. Want op elk niveau geeft een aanmoediging de spelers weer nieuwe energie.

Inschrijven voor het toernooi kan via www.mijnknltb.toernooi.nl . Kijk ook op www.ltcgorssel.nl of volg LTC Gorssel op Facebook.