Stedendriehoek

Lekker bezig met trouwe viervoeter

DEVENTER – Op zondag 27 mei wordt voor de achtste keer de landelijke Dag van de Hond gehouden. Kynologenclub Deventer aan de Molbergsweg 3 heeft in dit kader een informatief en leuk programma samengesteld voor alle hondenliefhebbers. Dit duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze dag kan iedereen, met of zonder hond, gratis terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op het gebied van honden en alle vormen van hondensport. Er zijn veel instructeurs aanwezig om bezoekers te begeleiden en vragen te beantwoorden.

Er zijn die middag demonstraties van Agility (behendigheid) en Hoopers, alsook gratis ringtraining (hoe show ik mijn hond). Kinderen kunnen lekker met de hond aan de slag. “Ontdek hoe leuk je hond de jachttraining vindt en vooral hoe fijn het is om in clubverband met je hond bezig te zijn”, aldus de organisatie. “Centraal staat het thema Sport & Spel, waarin met name de jeugd zich heerlijk kan uitleven. Er zijn natuurlijk verschillende honden aanwezig. Voor iedere bezoeker is er een leuke draagtas met informatie en aanbiedingen. Neem een kijkje op onze site www.kcdeventer.nl voor alle informatie over de club en uiteraard over de Dag van de Hond.”