Stedendriehoek

Kruistocht tegen armoede

GOOR – Na een succesvolle eerste editie in 2018, vindt in Goor op woensdag 17 april vanaf 19.30 uur de tweede editie van The Passion plaats. “Vorig jaar trok dit evenement honderden bezoekers en waren de reacties erg positief”, aldus de tevreden organisatie.

“De uitvoering in Goor is anders dan u van televisie gewend bent. Lopend met het kruis door het centrum langs diverse koren en zangers en zangeressen – zoals Koor Twentzz, Cantu, Enjoy, Nootzaak, The young evergreens, 2 Surrender, Nathalie Booy, Pearl Jozefzoon en Reyer – wordt het paasverhaal verteld, maar gaan wij als organisatie meer in op wat de kruisiging voor ons betekent anno 2019. Er wordt veel ingegaan op de liefde en omzien naar elkaar. De route is slechts 2 kilometer lang en de wandeling duurt ongeveer een uur. De start is om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur bent u al welkom.” 

The Passion, buiten in het centrum, is gratis te bezoeken. Na afloop is er een speciale benefiet-uitvoering in theater De Reggehof met Zandtovenaar Gert van der Vijver, zangeres Pearl Jozefzoon, Reyer en Nathalie Booy. Kaarten à 8 euro zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar via Reggehof.nl. Een deel van de opbrengst is voor begeleiding aan gezinnen die rond de armoedegrens leven en een deel voor de kosten van de organisatie van The Passion.

De Zandtovenaar, bekend van televisie, gaat weer de mooiste tekeningen maken, aansluitend bij de liederen en het verhaal. De muziek en liederen zijn van veel verschillende genres: van gospel tot pop.

Belangstellenden die zich willen aanmelden voor het dragen van het kruis, kunnen mailen naar passiongoor@gmail.com. Hier is ook meer informatie verkrijgbaar en het laatste nieuws is tevens te volgen op facebook/thepassiongoor. 

Hoofdsponsor: Weekendvervoer Twente-Salland 06-20539460