Stedendriehoek

Kringloopplezier bij RataPlan Deventer

DEVENTER – Kringloopliefhebbers kunnen zich vanaf 8 juni melden aan de Essenstraat 25. Hier vinden zij een kringloopwinkel vol schatten en mogen zij een unieke kringloopervaring verwachten. RataPlan Deventer is méér dan een kringloopwinkel en biedt een uitgebreid en wisselend assortiment tweedehands meubels, kunst, boeken, kleding, elektronica en nog veel meer. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Van alle gemakken voorzien

Tijdens het intensieve kringloopshoppen kunnen bezoekers plaatsnemen in de koffiecorner voor een heerlijke kop koffie, thee of fris met een stuk gebak of wat anders lekkers. Wordt er druk gezocht naar een knappe tweedehands fiets, of heeft een fiets een reparatie nodig? Dan valt er veel te beleven in de fietsenwerkplaats. Ondertussen lopen bezoekers langs de RataPlant-afdeling waar een tweede leven wordt gegund aan groene vriendjes. Bezoekers kunnen hier hun afgedankte planten doneren of juist een nieuwe plant kopen.

Een tweede kans
‘We zorgen samen voor de wereld, één waarin iedereen waardevol mee kan doen.’ RataPlan zet zich in voor een tweede kans voor zowel mens als milieu. Met het verkopen van tweedehands artikelen, creëert RataPlan een omgeving die toegankelijk is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. RataPlan zet zich in tegen het groeien van de afvalberg en gaat massaproductie en overconsumptie uit de weg.

Spullen doneren
Heb jij bruikbare spullen die nog een ronde meekunnen? Doneer deze bij RataPlan en gun ze een tweede leven. Kom langs op Essenstraat 25 of maak gebruik van onze gratis ophaalservice via 088-8282782 of www.rataplan.nl.