Stedendriehoek

Koning Koos is jarig

DEVENTER – Dinsdag 1 mei, in de meivakantie, is in de Deventer Schouwburg om 13.30 en om 15.30 uur de voorstelling Het Zandkasteel – Koning Koos is jarig! te zien. Iedereen van 3 jaar en ouder kan hiervan genieten.

De Z@ppelin-televisieserie Het Zandkasteel reist al bijna tien jaar met veel succes langs de theaters. “De verjaardag van Koning Koos wordt een feestje voor iedereen!” belooft de organisatie. “Koning Koos denkt dat iedereen zijn verjaardag is vergeten. Niets is minder waar. Sassa en Toto besluiten dat ze zelf een heel mooi en origineel cadeau gaan maken. Koning Koos gaat stiekem pannenkoeken bakken en heeft voor alle kinderen ook een klein cadeautje. Het wordt een groot feest voor iedereen en natuurlijk komen ook de konijntjes en de Neuzenkriebeldans voorbij. En: ga na afloop op het toneel met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto.” Voor meer informatie: www.deventerschouwburg.nl

Lezers van deze krant die kans willen maken op vrijkaarten voor de show, kunnen tot uiterlijk vrijdag 27 april 12.00 uur een mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net. De winnaars krijgen ook per mail bericht.