Stedendriehoek

Kijken, luisteren en zelf voordragen

DEVENTER – De Vereniging Deventer Huisgenoten houdt op vrijdag 15 november om 14.00 uur alweer het derde Schrijverscafé bij het Kunstcircuit, Keizerstraat 70. Troostdichter Boudewijn Betzema geeft de aftrap met een voordracht uit zijn eigen, bijzondere werk. Daarna is het woord aan de aanwezige schrijvers en dichters. Zij dragen verhalen of gedichten voor over het onderwerp ‘Als het water zes meter stijgt’. Daarnaast presenteren zij eigen werk.

“Bent u zelf graag bezig met het schrijven van verhalen of gedichten? Misschien wilt u daarvan wel fragmenten met anderen delen? Dan is het Schrijverscafé iets voor u. Kom kijken, luisteren, zelf voordragen en andere schrijvers ontmoeten op 15 november”, nodigen de Deventer Huisgenoten iedereen uit. Het Schrijverscafé is elke derde vrijdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in het Kunstcircuit Deventer. De toegang is gratis. Deelnemers kunnen koffie en thee of een drankje kopen aan de balie van het Kunstcircuit. Er zijn leden van de Schrijfclub van Deventer Huisgenoten aanwezig om (ook) iets voor te dragen uit eigen werk.

Elk Schrijverscafé eindigt om 16.00 uur met een nieuwe schrijfopdracht. Hieraan meedoen is niet verplicht maar wel leuk. De schrijfopdrachten uit de Schrijfclub zijn doorgaans prikkelend en uitdagend. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Deventer Huisgenoten, telefoon 06-51435595 of e-mail info@deventerhuisgenoten.nl