Stedendriehoek

Jeugd Musical op zoek naar Kruimeltje

DEVENTER – In juni 2019 staat de Deventer Jeugd Musical (DJM) in de Deventer Schouwburg met een geheel nieuwe uitvoering van de musical Kruimeltje. DJM is daarvoor op zoek naar nieuwe, talentvolle leden.

“Al meer dan 50 jaar voert de club mooie voorstellingen op in de Deventer Schouwburg en dat kan natuurlijk niet zonder onze sterren: de kinderen. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud? Sta je graag op het toneel? Dan is meedoen aan de audities zeker iets voor jou! Gezien de samenstelling van de groep, zijn we vooral op zoek naar kinderen van 12 jaar en ouder”, aldus woordvoerder Jos Kroon.

“Tijdens de audities wordt er gelet op de drie disciplines die horen bij elke musical: zang, dans en spel. Als je alle rondes doorkomt, dan kun je lid worden van de Deventer Jeugd Musical, een gezellige club van ongeveer 50 kinderen. Het hele (school)jaar door repeteer je op donderdag en gedurende dat jaar zijn er enkele repetities en doorlopen op zondagen. Dat alles om een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten op een echt toneel.”

Via de website www.deventerjeugdmusical.nl  kunnen belangstellende kinderen zich onder het kopje ‘audities en lid worden’ opgeven voor de audities. De auditierondes worden gehouden op donderdag 13 september in Deventer. Voor meer informatie kan men mailen naar secretariaat@deventerjeugdmusical.nl