Stedendriehoek

Hardlopen voor een goed doel

DEVENTER – Sportief het oude jaar uit en fit het nieuwe jaar in. Die kans krijg je dit jaar tijdens alweer de 13e Brink tot Brinkloop van Deventer naar Bathmen op zondag 29 december.

Belangstellenden kunnen zich vanaf nu weer inschrijven. “Men kan natuurlijk individueel meelopen en net als bij de vorige edities kan er ook worden ingeschreven voor de bedrijvenloop en de Kidsrun. Het gaat niet om de snelste tijd, maar om het plezier dat je beleeft en om je beter te voelen. Inschrijven voor dit bijzondere concept kan op de website www.brinktotbrinkloop.nl”, aldus Bert de Waal namens de organisatie. 

Rennen voor Uganda
“Natuurlijk is de Brink tot Brinkloop bedoeld om met zijn allen een mooie dag te beleven en lekker sportief bezig te zijn, maar zoals alle andere jaren kun je je inschrijfgeld ook nog eens verhogen met een donatie voor ‘goed besteed’, want dit deel van je inschrijfgeld zal worden gedoneerd aan de Stichting Kinderen voor Uganda, een stichting waar we al een aantal jaren voor lopen. En maar liefst de helft van het inschrijfgeld van de Kidsrun gaat eveneens naar dit doel. Vorig jaar werd liefst €1450,- opgehaald voor de stichting Kinderen voor Uganda. Natuurlijk hopen we dit jaar nog meer inschrijvingen te krijgen voor deze sportieve dag en doneren zonder te lopen is vanzelfsprekend ook weer mogelijk, dus wie weet breken we net als vorig jaar het record!”