Stedendriehoek

Handje toesteken bij avondvierdaagse

DEVENTER – Op maandag 11 mei gaat de 76e AvondVierdaagse Deventer van start, met als slotdag 14 mei. De laatste wandeldag wordt opgeluisterd met muziek. De voorbereidingen voor dit evenement, met ruim 3.500 deelnemers het grootste (meerdaagse) sportevenement van Deventer, zijn in volle gang.

Elk jaar neemt het aantal deelnemers aan de avondvierdaagse nog toe. “Om alles in goede banen te leiden zijn wij naarstig op zoek naar meer vrijwilligers, die ons bij kunnen staan”, aldus de organisatie. “Voor het uitzetten, bewegwijzeren en controleren van de routes zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die in het bezit is van een scooter. Bovenal is het van groot belang dat wij over genoeg verkeersregelaars beschikken om de ruim 3500 wandelaars, voornamelijk kinderen, zo veilig mogelijk te laten deelnemen. Voorafgaand aan het evenement volgt men een korte (digitale) cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de vierdaagse. Ook als u niet alle dagen beschikbaar bent, is uw hulp van harte welkom.”

Belangstellen kunnen vóór zaterdag 22 februari contact opnemen met Harry Muilerman, telefoon 06-53329960 of via e-mail speeltuindriehoek@concepts.nl. “Graag bij je opgave vermelden: je NAW-gegevens, contactgegevens, geboortedatum en welke avonden tijdens de avondvierdaagse je beschikbaar bent. Meer informatie is te vinden op de website www.deventeravond4daagse.jimdo.com