Stedendriehoek

Grote namen op Deventer Stadsfestival

DEVENTER – AC/DC, The Rolling Stones, The Doors, Queen, Guns N’ Roses en Mumford & Sons zijn bevestigd door de organisatie van het Deventer Stadsfestival. Een ‘wereld line-up’ zogezegd, maar wel uitgevoerd door tributebands.

Het betreft namelijk de programmering voor het Coverland-podium dat wegens succes dit jaar terugkomt naar het Deventer Stadsfestival, dat dit jaar op zaterdag 13 juli voor de vierde keer wordt gehouden. “Het evenement verkoopt maximaal 10.000 tickets en we zijn inmiddels door ruim de helft van de kaarten heen”, aldus de organisatie. “Het Coverland-podium was vorig jaar een enorm succes en komt om die reden in grotere opzet terug.” 

Eerder dit jaar kondigde het festival aan te verhuizen naar het evenemententerrein Platvoet in Deventer. Het evenement probeert zo weinig mogelijk te sleutelen aan de succesformule. Ook dit jaar worden vier podia geprogrammeerd en naast het Coverland-podium zijn er reeds grote artiesten bevestigd als Nielson, the Dirty Daddies, Lil’ Kleine en Suzan & Freek. Ook is er weer een divers kinderprogramma met onder anderen Dirk Scheele. 

Kinderen tot 1.40 meter hebben gratis entree. Nieuw dit jaar zijn de goedkopere jeugdtickets (tot 18 jaar) voor €12,50. Meer informatie over de nieuw bevestigde namen en informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website www.deventerstadsfestival.nl