Stedendriehoek

Grootse opening winkelcentrum Colmschate

DEVENTER – Na een uitgebreide verbouwing staat het gloednieuwe winkelcentrum Colmschate weer helemaal klaar om je gastvrij te ontvangen. “Een heel bijzondere mijlpaal die we natuurlijk graag samen met alle bewoners en bezoekers van Colmschate vieren”, aldus Alex Hogeslag. “Daarom staan vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober geheel in het teken van de heropening: twee dagen boordevol feestelijke evenementen voor jong en oud!”

Feestelijke vlaggenparade
Vrijdag 18 oktober om 19.15 uur beleeft Colmschate het officiële openingsmoment in aanwezigheid van de burgemeester. Zijn druk op de knop vormt het startsein voor een feestelijke vlaggenparade, aangevoerd door opvallende, levensgrote steltlopers. “Daarna gaan we onder begeleiding van zangeres Alma Nieto en vele andere muzikale talenten gezamenlijk ons eigen Colmschate lied ‘All together now’ inzetten als ultiem teken van saamhorigheid.” Tenslotte mag natuurlijk ook feestelijk vuurwerk niet ontbreken. Ook op zaterdag 19 oktober valt er de hele dag nog van alles te beleven. Neem voor een perfect begin van de dag plaats aan een van de vele lange tafels die in het centrum zijn geplaatst en geniet samen van een heerlijk luxe ontbijt.

Unieke interactieve bingo
In de middag is het tijd voor de interactieve bingo van Colmschate! Kijk en luister naar de diverse getallen, speciale effecten, tunes, dansjes, liveperformances en bekende nummers en streep door wat je hoort, ziet en meemaakt. Aan het einde van de middag wordt het feestelijke openingsweekend afgesloten met een bijzondere wijnproeverij.

Win een jaar lang gratis autorijden
Als je ook mee wilt lopen met de feestelijke openingsparade, aan wilt schuiven bij het heerlijke ontbijt én mee wilt proosten tijdens de bijzondere wijnproeverij, dan kun je je aanmelden via www.feest.colmschate.com. Bovendien maak je dan ook nog eens kans op een fantastische prijs: onder alle deelnemers aan het openingsfeest wordt namelijk, in samenwerking met Herwers Hyundai Deventer,  een jaar lang gratis autorijden* verloot!