Stedendriehoek

Geld inzamelen voor de club

DEVENTER – Zitzakken in de stijl van een voetbal, een tennisbal of een rugbybal. Het zijn maar een paar voorbeelden van de vrolijke zitzakken die verkrijgbaar zijn bij Zitzakvoordeel.nl. “Hoe goed staan deze heerlijke relaxplekken, als sportieve eyecatchers, in een sportkantine? Creëer er een leuk hoekje mee. En zamel er geld mee in voor de club!”

Zitzakvoordeel.nl bestaat acht jaar en heeft meer dan 500 zitzakken uit voorraad leverbaar. Van kinderfauteauil tot XXL-formaat. Daarnaast behoort ook borduren of een persoonlijke print op de zitzak tot de mogelijkheden. “Onze sportzitzaken, zoals de basketbalzitzak of de volleybal zijn leuk voor een kinderslaapkamer, een kinderhoek in de woonkamer, maar ook bij een sportvereniging. Om de sportverenigingen een financieel steuntje in de rug te geven hebben wij een actie bedacht. Wij bieden onze sportzitzakken aan voor een gereduceerde prijs en bij iedere zitzak die wordt verkocht, doneren wij een bedrag terug aan de club en dat is natuurlijk goed voor de clubkas.”

Zitzakvoordeel.nl wil benadrukken is dat de sportclub of vereniging zelf niets hoeft te ondernemen bij deze actie. Het betreft een doorlopende actie en de club is tot niets verplicht. 

Een zitzak voor iedereen
Zitzakken zijn er in groot, klein en gemiddeld formaat. Neem daarbij alle mogelijke kleuren en prints en het mag duidelijk zijn dat er voor iedereen een geschikte zitzak is te vinden. “Een zitzak is een heerlijke relaxplek. Plof neer op een groot zitkussen en doe even helemaal niets. Of gooi een paar zitzakken op het terras en geniet met vrienden terwijl je heerlijk zit of ligt. Op de website is ook een outletgedeelte te vinden, waar je leuke zitzakken vindt voor een nog leukere prijs. En wil je tijdelijk een zitzak hebben? Ook dat kan; kijk dan bij Verhuur op de website. Ideaal voor bijvoorbeeld feestjes of beurzen.” www.zitzakvoordeel.nl, info@zitzakvoordeel.nl of bel naar Michiel (telefoon 06-51502382) of Anne-Marie (telefoon 06-13813810).