Stedendriehoek

Etalages komen tot leven

DEVENTER – Op zondag 3 november bruisen de winkelstraten weer van de energie tijdens Deventer Levende Etalages. Winkeliers en amateurkunstenaars trekken samen op om een aantal fraaie, verrassende en verbazingwekkende levende acts te laten zien in de etalages van de deelnemende winkels. Denk hierbij aan korte optredens, live cooking of beschilderen van de etalageruiten. Alle disciplines zijn welkom en (bijna) alles is mogelijk.

Het thema van deze editie luidt – niet geheel toevallig – ‘De Smaak van Deventer’. De Levende Etalages vallen dit jaar immers samen met het evenement De Smaak van Deventer, dat van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november plaatsvindt in de Lebuïnuskerk. Op zondag is er daarom ook een smakelijke speurtocht voor kinderen, die zich een weg kunnen speuren naar heerlijke gratis poffertjes.

Het evenement duurt van 13.30 tot 16.30 uur en is gratis toegankelijk. Acts kunnen zich nog aanmelden via e-mail evenementen@sdbm.nl. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.deventerlevendeetalages.nl of op facebook.com/deventerlevendeetalages