Entertainment

Muziekfestival jubilerende vereniging

DIEPENVEEN – In het kader van haar honderdjarig bestaan organiseert muziekvereniging Sempre Crescendo op zondag 11 juni een feestelijk muziekfestival. Dit muzikale evenement vindt plaats van 11.00 tot 17.30 uur in en bij het Kulturhus Diepenveen.

Tijdens het Muziekfestival Diepenveen zullen diverse orkesten en koren uit Diepenveen, Deventer en omgeving optreden. Dit vindt binnen in het Kulturhus Diepenveen plaats, maar ook buiten in de muziekkoepel, die speciaal voor deze gelegenheid geplaatst wordt. Het publiek kan afwisselend binnen en buiten naar optredens luisteren, waarbij de hele middag een gevarieerd muziekprogramma klinkt.

Met dit muziekfestival biedt Sempre Crescendo aan de inwoners van Diepenveen en daarbuiten met veel plezier een dag vol muziek en zang aan. Dit evenement is voor iedereen en vrij toegankelijk. Het Muziekfestival Diepenveen is de eerste van drie jubileumactiviteiten. Later dit jaar volgen nog een muziekmiddag voor de jeugd en een groots jubileumconcert met medewerking van de bekende musicalster Maaike Widdershoven.

Foto:

Muziekvereniging Sempre Crescendo tijdens het concert in 2022. (Foto: Anne Venema)