Entertainment

Drang naar zelfstandigheid

Theater Onbeperkt is een bont gezelschap waar iedereen welkom is. Jongeren en volwassenen met en zonder beperking werken vol overgave aan een theatervoorstelling gebaseerd op hun belevenissen.

Waren het de afgelopen jaren door corona vooral kleine producties, Theater Onbeperkt waagt zich dit jaar weer aan een grote voorstelling. In Zelluf doen! wordt de drang naar zelfstandigheid onderzocht. Hoe zelfstandig ben je? Ben je eigenlijk zelfstandiger dan dat de mensen om je heen denken? En is dat stiekem misschien soms ook wel heel erg fijn als er iets voor je wordt opgelost? Spelenderwijs onderzoeken de spelers de voor- en nadelen van zelfstandigheid en onder leiding van regisseur Luisella Lai komen al deze scènes en liedjes samen in een vrolijke montagevoorstelling.

De voorstelling is te zien in het Titus Brandsmahuis op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei en op dinsdag 16 mei in de Deventer Schouwburg. Alle voorstellingen starten om 19.30 uur. Kaarten voor de voorstelling op dinsdag 16 mei zijn verkrijgbaar via www.deventerschouwburg.nl, de voorstellingen in het Titus Brandsmahuis zijn vrij toegankelijk, een gift is welkom. Voor meer informatie kan men terecht op www.kunstcircuit.nl.

Theater Onbeperkt is een samenwerking van Kunstcircuit Deventer, Titus Brandsmahuis en Theater Toi toi toi.