Stedendriehoek

Een hele zomer lang brocante

DEVENTER – In de Walstraat is het deze zomer van 23 juni tot en met 25 augustus goed vertoeven op en tijdens de zomerbrocantes in het 19e seizoen van ‘Een zomer lang, Brocante aan de IJssel’.

Op deze intieme en sfeervolle Franse brocantes meanderen elke markt minimaal veertien kramen vanaf de Brink naar het Boreel, met daarbij steeds wisselende deelnemers. Bovendien ligt er elke markt naast een breed scala aan antiek en brocante een klein accent op een thema. Tijdens de eerste markt van zaterdag 23 juni is dat vintage kleding en textiel.

Afgewisseld met de leukste winkels en galeries is het, in dit romantische en pittoreske straatje te Deventer, een verademing om heerlijk slenterend langs een lint van kijk- en snuffelplezier je schat te vinden. In ontspannen Franse sfeer bieden de brocanteurs een gevarieerd aanbod en een uitbundig zomergevoel. Van lief, stoer en oud tot vintage, chic en stout.

Van gave jaren ‘30-lampen, retro tuin- en keukenantiek, tafellinnen, serviezen, zilver, bestek, glaswerk, meubilair en nostalgisch speelgoed tot unieke sieraden en toffe vintage kleding. Een verkoelend drankje is altijd nabij, op één van de vele lommerrijke terrassen die de stad rijk is.

De data van de markten zijn: zaterdag 23 juni, zaterdag 14 en zondag 29 juli, zaterdag 11 en zaterdag 25 augustus, telkens van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.facebook.com/brocanteaandeijssel