Stedendriehoek

Deze winter op stapmet Vier het Leven

DEVENTER – Ook in de winter nemen vrijwilligers van Stichting Vier het Leven ouderen mee uit. Dit is bedoeld voor ouderen die niet graag alleen gaan of begeleiding nodig hebben.

In het winterprogramma staan mooie voorstellingen waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het boekje is voor iedereen uit Deventer en omgeving gratis op te vragen bij Vier het Leven.

De voorstellingen zijn in alle genres: Harry Bannink (hits van Annie M.G. Schmidt), De Notenkraker (ballet), Nieuwjaarsconcert Orkest van het Oosten, Brigitte Kaandorp, Op Hoop van Zegen, Tania Kross (zingt prachtig) en een museumbezoek naar een tentoonstelling van Marjolein Bastin.

Een Vier het Leven-arrangement bestaat uit het entreekaartje inclusief consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Tijdens het uitje zelf kan de portemonnee thuis blijven en kan men zorgeloos genieten. Ouderen, mantelzorgers en organisaties die het boekje willen aanvragen, kunnen contact opnemen met het landelijke nummer 035-5245156. Informatie staat tevens op www.4hetleven.nl .