Stedendriehoek

Deventerse Patricia Isaak wint Ms WOW Netherlands 2020

Foto: Wim van Wel

Afgelopen weekend vond de finale plaats van de WOW Pageants. Aan deze internationale missverkiezing, waarbij er gezocht werd naar een miss die klaar was voor de modellenwereld, deed de Deventerse Patricia Isaak mee. Haar harde werken werd beloond met de eervolle notering ‘Ms WOW Netherlands 2020’. Hoe ze het vindt om deze titel te hebben behaald? “Echt super gaaf”, licht zij toe. “Het was een super ervaring.”

Patricia werd in november gevraagd om mee te doen met deze missverkiezing. Hoewel ze eerst vriendelijk bedankte, besloot de Deventerse toch nog een laatste keer mee te doen aan een missverkiezing. “WOW Pageants is echt heel groot in de modellenwereld. Het is een opstap voor velen. Als finalist kom je in verschillende magazines te staan, waaronder USA Models en WOW Magazine. Je wordt overal uitgenodigd en er doen grote namen aan mee.”

Deventer

De finalisten werden beoordeeld op verschillende onderdelen: het aantal likes op de deelnamefoto, gemaakte filmpjes en natuurlijk de finale. Tijdens de finale was Patricia als eerste aan de beurt. Zij kreeg maar liefst een tien voor haar presentatie. “Dat is het hoogste wat je kunt behalen,” vertelt ze enthousiast.

De finalisten moesten zes filmpjes maken. “Mijn idee was om door Deventer te gaan voor het filmpje ‘cultuur’. Helaas was dit niet helemaal mogelijk door de coronatijd, maar ik heb wel mooie foto’s kunnen ontvangen van een fotograaf uit Deventer. Hierdoor kon ik de stad toch promoten. Daar was ik heel blij mee.”

Het filmpje ‘fashion’ werd opgenomen bij PUNT en de Hip in Deventer. “Het is super fijn dat Deventer zo mee heeft gewerkt. Onze stad is erg gastvrij. Ik ben ook erg dankbaar voor Paul Tijhuis (van Black Tie Media). Hij heeft alle video’s opgenomen.” Patricia wil haar sponsors en iedereen die haar heeft geholpen bedanken. “Dankzij jullie ben ik zover gekomen.”

Nieuwe samenwerking

Mede door haar deelname aan de missverkiezing is Patricia voor verschillende projecten gevraagd. “Er komen heel veel leuke dingen in 2021 aan. Ik kan hier nog niet veel over zeggen, maar wel dat ik een samenwerking aan ben gegaan met Claca design. Onderneemster Claudia Casagrande ontwerpt tassen in haar atelier in Deventer. Zij wil graag verder groeien en ik wil haar daar graag bij helpen.” Blijf vooral op de hoogte van Patricia’s avonturen door haar te volgen op Facebook, Instagram, Tik Tok en YouTube @Patricia Isaak.