Stedendriehoek

Deventer Jeugd Musical op zoek naar Kruimeltje

DEVENTER – De Deventer Jeugd Musical is op zoek naar nieuwe, talentvolle leden. “Al meer dan vijftig jaar voert de club mooie voorstellingen op in de Deventer Schouwburg en dat kan natuurlijk niet zonder onze sterren: de kinderen. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud? Sta je graag op het toneel? Dan is meedoen aan de audities zeker iets voor jou!” vermoedt Jos Kroon.

“Tijdens de audities wordt er gelet op de drie disciplines die horen bij elke musical: zang, dans en spel. Als je alle rondes doorkomt, dan kun je lid worden van de Deventer Jeugd Musical, een gezellige club van ongeveer vijftig kinderen. Het hele (school)jaar door repeteer je op donderdag en gedurende dat jaar zijn er enkele repetities en doorlopen op zondagen. Dat alles om een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten op een echt toneel.”

Dit jaar wordt het publiek getrakteerd op de bekende, tijdloze musical Kruimeltje. Kroon: “Wil je kennismaken met de vereniging? Dan kun je op zaterdag 22 of zondag 23 juni komen kijken in de Deventer Schouwburg. Wederom zijn er weer heel veel mensen die een vrijwillige bijdrage hebben geleverd om deze prachtige musical tot stand te brengen, wat heeft geresulteerd in mooie decors en prachtige kostuums. Kortom, een complete voorstelling met alles erop en eraan.”

Hij vervolgt: “Ben je geïnteresseerd? Kijk dan op de website www.deventerjeugdmusical.nl . Onder het kopje ‘lid worden’ kun je je opgeven voor de audities. De auditierondes worden gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 juli in onze thuislocatie aan de Van Hetenstraat 58 in Deventer. Meer informatie of opgeven voor de audities kan ook via e-mail secretariaat@deventerjeugdmusical.nl