Stedendriehoek

Cursus Leef! bij Impluz

DEVENTER – In mei geeft Impluz een training ‘Leef!’ van vier bijeenkomsten bij wijk- en speeltuinvereniging De Driehoek voor inwoners van de gemeente Deventer.

De training ‘Leef!’ gaat over meer leven volgens je wensen, verlangens en dromen. Tijdens deze training leer je anders om te gaan met de angsten en gedachten die je tegenhouden om je leven ten volle te leven. Pijnlijke ervaringen, gedachten en gevoelens horen bij het leven, je hoeft dus niet te proberen om altijd maar gelukkig te zijn. Je mag die pijn ervaren omdat deze er nou eenmaal is. Want als je alles mag denken en voelen, hoe kan het je dan nog in de weg staan?

Als je last hebt van negatieve gedachten, kunnen die aardig in de weg zitten. “Binnen de training laten we je ervaren hoe je deze gedachten een minder prominente rol kunt geven. Je geeft je gedachten als het ware een andere kleur, waardoor het makkelijker wordt om je te focussen op het hier en nu”, aldus de organisatie. “Ten slotte spelen waarden een hele belangrijke rol. Wat beweegt jou en wat zijn jouw dromen en verlangen. We laten je ervaren hoe je die ‘aan’ kunt zetten, waardoor je zal merken dat je als vanzelf in beweging komt en in overeenstemming met je waarden kunt leven.”

Deze training wordt gegeven door geschoolde trainers van Impluz en is bedoeld voor een ieder vanaf 18 jaar die het verlangen heeft voluit en meer in het moment te leven. De training wordt gegeven op maandagavond 8, 15, 22 mei en 5 juni in De Driehoek, Rielerweg 110 in Deventer. Aanmelding via www.impluz.nl/training/leef. Voor meer informatie, telefoon 0570-604900 en e-mail info@impluz.nl