Stedendriehoek

Blauwe loper gaat uit voor bezoekers

DEVENTER – Vieze toiletten op festivals: het behoort al jaren tot de grootste ergernissen van Nederland. Het voert dan ook de lijst aan van minst gewilde plekken om naar het toilet te gaan: 47% van alle mensen geeft aan zeker níet op een festivaltoilet naar de wc te willen gaan.

’s Lands grootste toiletpapiermerk Page biedt toiletbezoekers op grote Nederlandse evenementen een superschone service aan: de Page Toiletwagen. Een luxe toiletvoorziening waarbij aan alle schone en frisse details is gedacht. Dit schoonste toilet van Nederland komt vanaf aanstaande vrijdag 20 juli naar Eten op Rolletjes op het Worpplantsoen in Deventer. Daarna vervolgt de Page Toiletwagen haar route naar andere drukbezochte festivals in het land.

Toiletbezoek wordt feestje
Page rekent deze zomer af met alle vooroordelen rondom toiletten op festivals. Een bezoekje aan de Page Toiletwagen zorgt gegarandeerd voor een schoon en prettig gevoel, zodat de bezoeker optimaal van het festival kan genieten. Het toiletbezoek wordt een waar feestje! Een blauwe loper als ontvangst, prachtig vormgegeven toiletten, een heerlijk frisse geur, een relaxt muziekje en diverse toiletjuffrouwen die zorgen voor de schoonste wc-brillen van Nederland. En – uiteraard – méér dan voldoende toiletpapier en vochtig toiletpapier om de Page Schoonroutine compleet te maken.