Stedendriehoek

Alles voor de vloer onder één dak

DEVENTER – In de Kamperstraat is een gloednieuwe showroom te vinden op het gebied van vloeren. Dat betekent echter niet dat de eigenaren ook ‘nieuw’ zijn. Met ruim tien jaar ervaring is Enes Sürmeneli, samen met zijn vader, goed bekend met de producten. “Bij ons is alles onder één dak te vinden. Met onze grote showroom en niet te vergeten ons grote magazijn hebben wij een grote voorraad laminaat, pvc-vloeren en aanverwante materialen. Wij kunnen dan ook altijd binnen enkele dagen leveren.”

Er zijn bij Mijn Vloerenhuis ongeveer 350 soorten vloeren op voorraad. Deze verschillen in kleur, design en structuur. De planken variëren in lengte en breedte, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. “Daarmee houdt ons aanbod nog niet op. Er zijn bij ons tot 1000 soorten vloeren te bestellen. De merken die wij leveren zijn van Europese A-kwaliteit: Meister, Balterio, Moduleo en Quick-Step. Naast de vloerdelen zijn uiteraard ook alle denkbare accessoires verkrijgbaar. Door onze inkoop, rechtstreeks bij de fabriek, kunnen wij goede prijzen bieden aan de klanten. Daarbij kopen wij groot in, waardoor wij palletvoordeel kunnen leveren.” Mijn Vloerenhuis biedt ook legservice aan. “Wij leggen niet alleen vloeren, maar ook bijvoorbeeld trappen. En wij gaan pas weg als alles perfect ligt.”

In 2009 heeft vader Surmeneli Vloerenhuis Deventer opgericht. “Doordat wij meer ruimte nodig hadden, is dit grote pand erbij gekomen. Hier kunnen wij veel direct uit voorraad leveren, maar in onze toonzaal kunnen klanten op hun gemak bekijken hoe de vloeren er uitzien en aanvoelen. Wij hebben grote vlakken liggen van bepaalde vloeren, want alleen op die manier kun je goed zien of de vloer naar jouw smaak is.” 

Mijn Vloerenhuis heeft eveneens een webwinkel en levert door heel Nederland. www.mijnvloerenhuis.nl