Stedendriehoek

Zo bestel jij al jouw wensen voor 2019

Heb je dromen? Of een allergrootste wens? Je kunt je dromen en wensen laten uitkomen door ze te bestellen in het universum. Het Universum is als het ware een grote online shop en levert alles wat jij je maar wenst. Alles is energie, we trekken aan waaraan we denken, positief of negatief. Volg deze deze zeven stappen en ervaar de levering van je wens.

1 Voorwaarden: vertrouwen en nooit twijfelen
De belangrijkste voorwaarde is vertrouwen. Vertrouwen zorgt ervoor dat je niet twijfelt dat je wens uit zal komen. Zodra je verstand je laat twijfelen wordt je bestelling geannuleerd. Omdat ons verstand alleen dat weet wat het begrijpt en ooit ervaren heeft zal het proberen je te overtuigen dat bestellen bij het Universum onmogelijk is. Overtuig daarom je verstand en bestel eerst kleine wensen Je kunt je bestelling doen bij een waarzegster, paragnost, medium of kaartlezer. Als de orders geleverd worden zal juist je verstand je aanmoedigen grotere bestellingen te doen bij het Universum. 

2 Bestel eerst iets kleins
Een makkelijke oefening om mee te beginnen met wensen is een parkeerplaats. Als je een parkeerplaats hebt besteld bij een waarzegster of en paragnost en deze ook geleverd is, is dat geen groot bewijs. Een grote order is echter af te raden als je begint met bestellen. Je verstand gelooft pas in bestellen als er twee of drie wensen geleverd zijn.

3 Een parkeerplaats manifesteren
Bestel een parkeerplaats voordat je de deur uit gaat. Belangrijk is dat je je richt tot het Universum, de Kosmos, een Engel of kies iets anders, belangrijk is dat jij er een goed gevoel bij hebt. Denk eraan dat je er niet om lacht en ook niet twijfelt.  Succesvol wensen kan alleen als je je verstand niet voedt met twijfel. Dus, “lieve parkeerplaatsengel, ik heb in de Vijzelstraat een parkeerplaats.” “Ik krijg de parkeerplaats als ik daar ben, de parkeerplaats is nu voor mij bestemd, dank je wel.” 

4 Zo verwoord je bestellingen
De woorden, “Ik wil geen … “of “ik wil niet… ” kan het Universum niet begrijpen.  Het beeld dat je in je hoofd hebt van wat je echt niet wilt zal helaas bezorgd worden. Zeg je, “Ik wil een partner, ”dan begrijpt het Universum alleen dat je iets wilt en je situatie blijft hetzelfde. De juiste formulering is: ”Ik weet dat de juiste partner er is en nu in mijn leven komt.”

5 Allen in de tegenwoordige tijd bestellen
Het verschil tussen heden en toekomst kent het Universum niet. Formuleer je wensen in de tegenwoordige tijd.  Gebruik nooit het woord ‘willen’ maar altijd het woord ‘zijn’.  Zeg, “ik ben gelukkig met mijn partner.” “Ik heb een baan.” “Ik ben rijk.”

6 Schrijf en bedank
Schrijft je wens op, daarmee versterk je de bestelling en je hebt meteen een mooi bewijs voor je verstand. Nadat je de bestelling hebt opgeschreven vouw je het papier dicht, leg het op een mooi plekje en bedank je.Bedanken is heel belangrijk, bedanken verplaatst je bestelling namelijk in het nu, alsof je bestelling al bezorgd is.

7 Hoe het universum levert
We hebben geen controle over hoe het universum een wens vervuld. Een voorstelling maken hoe je bestelling geleverd zal worden zorgt ervoor dat je bestelling niet geleverd kan worden. Als jij als wens geld hebt en je denkt dat het van tante Nel komt, gaat het mis met je bestelling. Stel dat tante Nel je geen geld wil geven dan vangt ze de energie ook niet op. Het Universum is enorm vindingrijk, de energie van je wens gaat altijd naar dezelfde frequentie. Vul dus nooit zelf in hoe je bestelling geleverd wordt. Wil je hulp bij het bestellen van je wens of heb je vragen over liefde, werk en toekomst? Dan kan Mediumchat je helpen. Wij hebben altijd voldoende mediums en paragnosten online die bij jou passen que gaven en persoonlijkheid. Maar ook helderzienden, coaches en kaartleggers die voor jou klaar staan bij het verwezenlijken van dromen.