Stedendriehoek

Zelfverzekerder en vrouwelijker voelen met haarwerk van Haarboutique Paris

APELDOORN – Het aanschaffen van een haarwerk of haarstuk is vaak een emotionele gebeurtenis, daarom werkt Haarboutique Paris, gevestigd aan Badhuisweg 117 in het pand van Mooi onder één kap, uitsluitend op afspraak. “Bent u door omstandigheden niet in staat onze haarboutique te bezoeken, dan komen wij bij u aan huis of in het ziekenhuis”, vertelt Daniëlle.

Sinds 2020 is zij actief als haarwerker voor Haarboutique Paris en per 1 april 2023 heeft ze de haarboutique overgenomen. “Ik haal zoveel voldoening uit dit vak. Het maakt me blij dat ik wat kan betekenen voor mensen die in een situatie zitten waarbij haarverlies komt kijken. Denk aan Alopecia of een chemo-traject, maar ook voor transgenders die mijn hulp of advies nodig hebben sta ik klaar. Het moment dat de klant met het haarwerk op in de spiegel kijkt en zich gelijk zelfverzekerder en vrouwelijker voelt, er voorzichtig een glimlach tevoorschijn komt, ja, daar doe ik het voor!”

In een oriënterend gesprek bekijkt Daniëlle samen met de klant welk haarwerk het beste bij haar uiterlijk past. “U krijgt een duidelijke uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. Het haarwerk wordt aan uw persoonlijkheid en wensen aangepast. Samen bespreken we de gewenste modellen, kleuren en lengtes. We bieden u de keuze tussen hoogwaardig synthetisch haar of natuurlijk echt haar en nemen ook uw slaapbehoeften in overweging. Daarnaast kunt u kiezen tussen onze kant-en-klare confectiehaarwerken of op maat gemaakte oplossingen. Door de vele mogelijkheden is het eindresultaat dan ook zeer natuurgetrouw. Wij zorgen er ook voor dat u vertrouwd raakt met het op- en afzetten, wassen en onderhouden van uw haarwerk. Met onze uitgebreide expertise staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u het meest geschikte advies te geven. Wij kijken ook naar de vergoeding vanuit de verzekering en wij regelen de declaratie, waarmee we de klanten volledig ontzorgen. Onze intakegesprekken zijn altijd vrijblijvend.”

Haarboutique Paris is zes dagen per week telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur en daarnaast alleen op afspraak (altijd privacy gewaarborgd). Een eventueel huisbezoek is in overleg altijd mogelijk. Voor meer informatie: 06-54947788 en website www.haarboutiqueparis.nl