Stedendriehoek

Zeldzaam mooiwinterevenement

APELDOORN – De zesde editie van Zeldzaam Mooi Winter Evenement vindt zondag 25 november, van 11.00 tot 17.00 uur, plaats op een wel heel unieke en bijzondere locatie, namelijk de voormalige Zwitsalfabriekshal De Drieslag. De toegang is vrij.

Het betreft een sfeervol evenement met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten, zoals creatief hergebruik, vintage- en retro-artikelen van veelal lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Tijdens het winterevenement kan men bijzondere cadeautjes kopen voor de feestdagen en kan men genieten van muziek met Oscar Draait Plaatjes; kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op het Zeldzaam Mooi Winter Evenement zorgt hij voor de muzikale omlijsting met oude singletjes: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Op de wel heel bijzondere markt tijdens het winterevenement vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan honderd deelnemers is er voor ieder wat wils: van illustraties, kunst en bijzondere (woon)accessoires tot tassen, kleding en nog heel veel meer. Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met speciale activiteiten, zoals workshops en demonstraties.

Ook kunnen bezoekers genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een aantal bijzondere en originele foodtrucks. Zoals heerlijke, verse, zelfgemaakte soepen van Abbie’s soepbus, poffertjes van de Pofferbak of heerlijke, vers bereide espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s en andere heerlijke biologische dranken vanuit de Zeldzaam Mooi Foodtruck. Voor meer informatie: www.zeldzaammooi.com