Stedendriehoek

Woonboulevard weer volledig bereikbaar

APELDOORN – Na maanden van hard werken is de langverwachte heropening van de tunnel bij Woonboulevard Apeldoorn eindelijk een feit. De ondernemers op de woonboulevard zijn verheugd om de inwoners van Apeldoorn en omgeving opnieuw te verwelkomen en hen de gelegenheid te bieden om te profiteren van een uitgebreid assortiment aan producten voor in en rondom het huis. Afgelopen weken vierde de woonboulevard de heropening met diverse festiviteiten.

De recente voltooiing van de tunnel, die de toegankelijkheid van de Woonboulevard Apeldoorn sterk heeft verbeterd, is een mijlpaal waar de ondernemers reikhalzend naar hebben uitgekeken. Met de heropening van deze belangrijke infrastructuur kunnen bewoners en bezoekers nu gemakkelijk de woonboulevard bereiken en weer genieten van hun eigen woonboulevard. De woonboulevard in Apeldoorn biedt een diverse mix van winkels en bedrijven die gespecialiseerd zijn in woninginrichting, meubels, decoratie, keukens, bedden, verlichting en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je interieur, op jacht bent naar meubels van topkwaliteit of gewoon wilt genieten van een dagje winkelen, Woonboulevard Apeldoorn heeft alles voor een fijn thuis!

“Wij zijn ontzettend blij dat de tunnel weer geopend is en dat we onze gewaardeerde klanten weer kunnen verwelkomen”, zegt Harold de Groot, eigenaar van De Groot Wonen. “We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om ons assortiment te vernieuwen en onze klanten een geweldige winkelervaring te bieden. Nu de tunnel open is, kunnen we niet wachten om iedereen uit Apeldoorn en omgeving weer te ontvangen.” Met de heropening van de tunnel verwacht Woonboulevard Apeldoorn een toename van het aantal bezoekers en een hernieuwde interesse van zowel trouwe klanten als nieuwe bezoekers. De ondernemers op de woonboulevard staan klaar om iedereen te verwelkomen en hen te helpen bij het vinden van de perfecte items voor hun huis.

Bezoekers van Woonboulevard Apeldoorn kunnen profiteren van ruime parkeergelegenheid, een prettige winkelomgeving en deskundig advies van de ondernemers. Of het nu gaat om een kleine interieurupdate of een grootschalige renovatie, de woonboulevard biedt een breed scala aan opties om aan de wensen en behoeften van elke klant te voldoen.