Stedendriehoek

Winnen doe je niet alleen

APELDOORN – Zondag 15 december vanaf 12.00 uur wordt bij Salon 1813, Deventerstraat 13, voor het eerst een groot win- en veilingfeest gehouden ten bate van het goede doel of regionale sportvereniging. Dit feest, onder de noemer ‘Winnen doe je niet alleen’, wordt georganiseerd door Salon 1813 en Nieuwsblad Stedendriehoek. Het is de bedoeling dat dit evenement voortaan elke maand op een zondag plaatsvindt.

Die dag zijn er voor jong en oud leuke activiteiten in Salon 1813, lekker eten en drinken, er is live muziek van verschillende artiesten en er worden leuke kadootjes uitgedeeld.

Voor het favoriete goede doel of de sportvereniging naar keuze worden zondag 15 december diverse, door Apeldoornse ondernemers ingebrachte artikelen geveild. Minimaal vijftig procent van de opbrengst uit de veilingen gaat naar het favoriete goede doel of de eigen sportvereniging van de winnaars in de veiling.

Bij de verschillende veilingen kan men onder andere bieden op kunstwerken, op muzikanten (voor uw privé- of bedrijfsfeestje), merkproducten en koopbonnen van Apeldoornse winkeliers. Daarnaast kunnen bezoekers bij de verschillende onderdelen kortingsbonnen en andere leuke prijzen van de deelnemende winkeliers winnen. Ook de ‘kleinste’ bezoekers worden ‘getest’ op hun algemene en muzikale kennis.

Het programma wordt op professionele video vastgelegd, zodat iedereen later altijd online zijn of haar prestaties of gezellige aanwezigheid kan terugzien. Het zou fijn zijn als u er bij bent voor het goede doel en de sportverenigingen rondom Apeldoorn, want ‘winnen doe je niet alleen’, maar samen met u!

Ook voor ondernemers is dit een perfecte gelegenheid om zich te profileren. Immers, zij krijgen de kans om hun eigen promotievideo van zo’n vijf minuten in hun eigen winkel te laten opnemen door een professionele cameraploeg. “Daarin kunt u uw aanbiedingen aanprijzen en ook nog eens twee keer per maand laten wijzigen. Op de feestdag 15 december heeft u als ondernemer of één van uw medewerkers tevens de mogelijkheid om zelf aan de stamtafel van Salon 1813 uw aanbieding, product en bedrijf voor de camera te presenteren. Al met al betekent dit veel reclame en exposure voor de deelnemende winkels op de feestdag zelf, in de krant en op video. Voor een groot lokaal en regionaal en zelfs landelijk publiek staat uw winkel verder de hele maand met uw aanbiedingen online op www.wdjna.nl/stedendriehoek.”

“Doe mee en doe uw klanten een plezier”, nodigt de organisatie alle ondernemers uit om aan deze actie deel te nemen. Voor meer informatie en de voorwaarden kunnen belangstellenden contact opnemen met e-mail info@wdjna.nl, verkoop@stedendriehoek.nl of bel 06-15904545.”