Winacties

Voetjes van de vloer aan Kanaal

APELDOORN – Vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus vindt alweer de dertiende editie van de Kanaalconcerten plaats. Vrijdag gaan de voetjes van de vloer op ABBA Tribute, zaterdag zal het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht samen met Alain Clark de sterren van de hemel spelen.

Een prachtig en uniek nazomerfestival in de buitenlucht met muziek en lekker eten op de sfeervolle kanaaloevers van Apeldoorn. De toegang is zoals ieder jaar gratis. Een mooie afsluiting van de zomer, met op vrijdagavond ABBA Tribute maar ook Vemuyen & Friends, de lokale DJ Senga en de Later als je Big Band brengen hun talenten ten gehore. Op zaterdag is er een optreden van Alain Clark, onder begeleiding van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Lekker eten en drinken horen bij een mooie nazomer. Dus daarom vind je op de Kanaalconcerten de Smaakparade. Diverse restaurants uit onze eigen regio laten je graag proeven wat ze in huis hebben. Ze presenteren hun gerechten in kleine hapjes, zodat bezoekers van alles kunnen proberen. Aanwezig zijn Farmer’s Steakhouse, Coffee Rebel, IJssalon Van Swoll, Bento Box, Knul van Smul en Casa Cuisina. De Smaakparade is op vrijdag en zaterdag geopend. Je kunt vanaf 17.30 uur tot laat in de avond terecht voor een hele maaltijd of lekkere trek.

Het programma voor beide dagen: vrijdag 24 augustus: 17.30 uur Bjorn Olle Gruben, 17.30 tot 20.00 uur Businessborrel powered bij BKA en Ondernemers in Bedrijf, 18.15 uur DJ Senga, 19.00 uur Vermuyen & Friends, 20.00 uur ABBA Tribute, 22.15 uur Later als je Big Band, 23.30 uur Afterparty met DJ Senga. Zaterdag 25 augustus: 17.30 uur Lisa Imhoff, 18.15 uur DJ Jazzper, 19.00 uur Monica Coronado & Manito, 20.00 uur Orkest van de Koninklijke Luchtmacht met Alain Clark, 22.15 uur Vuurwerkshow, 22.30 uur Afterparty met Skyblasters. Op beide dagen sluit het programma om middernacht.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek maken kans op VIP-kaarten door uiterlijk donderdag 23 augustus een mail te sturen naar redactie@stedendriehoek.nl