Winacties

Knibbel Knabbel Knuisje…

APELDOORN – Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje: Hans & Grietje De Musical. Op woensdag 2 mei is de smakelijke familievoorstelling te zien in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical. Zij zorgen ongetwijfeld weer voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. 

Het verhaal
Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

Verkleden
De kinderen kunnen, door zich voor de voorstelling speciaal aan te kleden, deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet. 

De voorstelling is woensdag 2 mei om 13.30 en 16.00 uur te zien in Schouwburg Orpheus, Churchillplein 1 te Apeldoorn. Kaartprijs vanaf €16,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen via de website www.orpheus.nl of telefonisch via 055-5270300. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/HansenGrietje.

 

Actie
Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor de voorstelling van 13.30 uur plus een cd van Hans & Grietje De Musical, kunnen uiterlijk vrijdag 27 april 12.00 uur een mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net. De winnaars ontvangen per mail bericht.