Winacties

Grandioze en traditierijke circusshow

APELDOORN – Circus Renz International presenteert met trots voor jong en oud een grandioze en traditierijke circusshow. Hoewel ze met hun tijd zijn meegegaan, is tijdens de shows nog steeds de oude circussfeer van vroeger te proeven.

Hun beroemde paardendressuren zijn nog steeds belangrijke pijlers tijdens de shows, maar ook is er ruimte voor jonge en talentvolle artiesten. Met onder andere trapezewerkers, acrobaten, jongleurs, rola rola en nog veel meer. Natuurlijk wordt het programma aangevuld met doldwaze clowns, kamelen, pony’s, honden en buffels. De ruim twee uur durende show wordt gepresenteerd in een 4- mast chapiteau met maar liefst 700 zitplaatsen. 

Het circus vindt plaats aan De Voorwaarts in Apeldoorn en is te zien in de periode van donderdag 14 tot en met zondag 24 juni.De voorstellingen zijn op de volgende data: donderdag 14 en 21 juni om 17.00 uur, vrijdag 15 en 22 juni om 17.00 uur, zaterdag 16 en 23 juni om 15.00 uur en zondag 17 en 24 juni om 14.00 uur.             

Op donderdag en vrijdag is het Familiedag. De entreeprijs voor volwassenen is 15 euro en voor kinderen 10 euro, ook voor de logeplaatsen. Kijk voor meer informatie op www.circusrenzinternational.nl of https://m.facebook.com/renzinter

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek maken kans op vrijkaarten voor de première op donderdag 14 juni, door uiterlijk maandag 11 juni 12.00 uur een mail te sturen naar redactie@stedendriehoek.net. De winnaars krijgen ook per mail bericht.