Stedendriehoek

Wethouder Sandmann opent Street Jump Apeldoorn

APELDOORN – Apeldoorn is een stoer indoor-trampolinepark rijker. Samen met de kinderen van de eigenaren, Diederik Miedema en Guus van Loenen, opende wethouder Mark Sandmann woensdag Street Jump aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn. Gelijktijdig is hiermee ook de VR Arcade-ruimte officieel geopend.

Wethouder Mark Sandmann sprak zijn waardering uit richting Diederik Miedema, die na Monkey Town nu Apeldoorn voorziet van een tweede indoor-attractie. “Ik las dat 5 minuten jumpen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen. Dat spreekt mij wel aan”, zei hij in zijn openingswoorden.

Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Onder begeleiding van Jump Masters kan dit op 10 verschillende area’s met in totaal zo’n 50 trampolines. De diverse Jump area’s verschillen van niveau en moeilijkheidsgraad. Street Jump kan men reserveren via www.streetjumpapeldoorn.nl.

VR Arcade start in Apeldoorn met een exclusieve multiplayer game. De spelers zijn als het ware militair bepakt met een virtual reality-bril, geweer en backpack om samen ‘ten strijde’ te trekken, om elkaar en de wereld te beschermen. VR gaming is een mix van spel, stressbestendigheid, samenwerking en fun. Voor de spelers geldt als minimumleeftijd 13 jaar (vergezeld door een volwassene). VR Arcade kan men reserveren via www.vrarcade.nl.