Stedendriehoek

Werken in de techniek een mannenbaan? Absoluut niet!

APELDOORN – Na een succesvolle informatiebijeenkomst bij Deventer Werktalent, vindt op dinsdag 29 oktober de bijeenkomst ‘Branche zoekt vrouw’ plaats bij Honk1 in Apeldoorn. In deze pop-up techniekwinkel aan de Hoofdstraat, krijgen (werkzoekende) dames de kans om de techniek in te stromen.

De informatiebijeenkomst is vanuit het technisch opleidingsfonds in samenwerking met het UWV, Leren en Werken en gemeenten Deventer en Apeldoorn ontstaan. “In de technische installatiebranche werken al jaren vakvrouwen heel succesvol. We willen er graag meer! Uit ervaring blijkt dat vakvrouwen met veel succes een carrière maken in deze branche. Daarom zijn we op zoek naar jou! Werken in deze branche is – naast het werken met techniek, collega’s en klanten – vooral werken aan vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Jouw succesvolle ontwikkeling.”

Pak je kans
Durf jij de uitdaging aan om als technische vakvrouw aan het werk te gaan? “Wij leiden je graag op en helpen je vervolgens aan een baan. Je bent van harte welkom in de technische installatiebranche. Neem direct vrijblijvend contact op met jouw persoonlijke regionale arbeidsmarktcoach via het gratis telefoonnummer van het Servicepunt Arbeidsmarkt 0800-6061. De arbeidsmarktcoach gaat graag met je in gesprek. Of meld je aan voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 29 oktober van 9.30 uur tot ongeveer 11.00 uur bij de Pop-up techniekwinkel, Honk1, Hoofdstraat 133 in Apeldoorn. Dit kan door een email te sturen naar servicepunt@otib.nl onder vermelding van projectnummer P0129 of je kunt uiteraard bellen met het Servicepunt Arbeidsmarkt 0800 6061.”

Tags: