Stedendriehoek

Welke opties voor een elektrische haard inbouw heb ik?

Waarom een houtkachel kopen als je ook een elektrische haard in je woning kunt plaatsen? De elektrische haard is in opmars en dat is niet voor niets. Je hebt geen rookkanaal nodig en het hout is nooit op. Voor een elektrische haard heb je enkel een muur en een stopcontact nodig. Je bent overtuigd en wil graag een elektrische haard. Je hebt alleen een probleem, want de keuze is reuze. We zetten daarom de verschillende opties voor je elektrische haard inbouw uiteen.

‘Ik vind het vuurzicht van mijn inbouwhaard belangrijk’

Het gemak van een elektrische haard maakt dat je hem overal kan plaatsen, mits er een stopcontact in de ruimte aanwezig is. Een romantische haard in je slaapkamer, een warme keuken of een sfeervolle woonkamer? Het kan allemaal. Het vuurzicht van je inbouwhaard bepaalt voor een groot deel de sfeer in je woonruimte. De elektrische haard inbouw van Superkachels is met verschillende vuurzichten verkrijgbaar:

  • De eenzijdige haard, waarbij je alleen het front ziet;
  • De twee- of driezijdige haard. Waar je ook in de kamer zit: je ziet de vlammen wapperen;
  • De doorkijkhaard, ideaal voor een woon- en eetkamer in één;
  • De roomdivider haard, om jouw woonkamer er knusser uit te laten zien.

De voordelen van verschillende merken

Net zoals al het interieur in je woning een merknaam heeft, hebben elektrische inbouwhaarden dit ook. De merken gaan gepaard met verschillende voordelen. Het is daarom belangrijk om te bepalen wat je belangrijk vindt aan je inbouwhaard. Onder andere Faber en Dimplex zijn al jarenlang een hoogstaand merk op gebied van elektrische inbouwhaarden. Naast deze merken zijn er nog veel meer merken met verschillende unieke verkooppunten. Om daarachter te komen bezoek je een showroom.

Is een elektrische haard inbouw duur?

Jouw elektrische inbouwhaard hoeft niet duur te zijn. Prijzen zijn afhankelijk van meerdere elementen. Wil je een verwarmingselement of niet? Voor welk systeem kies je? Welk vuurzicht vind je mooi? Daarnaast kun je kiezen voor een complete deal. De elektrische haard inbouw, afvoermateriaal, accessoires, levering en installatie zijn dan samen in één prijs inbegrepen. Vind je het alsnog een iets te grote aanslag op je portemonnee? Kies dan voor een ‘Tweedekansje’: dit is een elektrische haard inbouw die jij een tweede leven inblaast. Vergeet daarnaast niet dat een elektrische haard scheelt op je gasrekening en het minder fijnstof uitstoot dan een houtkachel. Reden genoeg dus om te kiezen voor een elektrische inbouwhaard!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een elektrische haard inbouw? Superkachels adviseert je over de mogelijkheden. Bezoek de showroom in Apeldoorn om te spreken met de adviseurs of bekijk online alvast het aanbod. Bij vragen kun je hen bellen op 055 78 20 410 of stuur een e-mail.