Stedendriehoek

Weer veel kwaliteitsfilms in de open lucht

APELDOORN – Vue en Accres Apeldoorn gaan deze zomer weer in het prachtige bos in Apeldoorn de nieuwste bioscoopfilms vertonen. Vanaf 17 tot en met 25 augustus worden de laatste bioscoophits en filmpremières op een mega-filmdoek getoond op een unieke locatie: namelijk midden in de natuur.

Het romantische Stadspark Berg en Bos is ook dit jaar weer het decor voor het Vue Openlucht Filmfestival. Het filmprogramma is bekend en de verkoop van kaarten voor het populaire filmfestival is van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.openluchtfilmfestival.nl
Het Vue Openlucht Filmfestival trekt elk jaar weer meer bezoekers. De bosweide biedt per avond plaats aan meer dan 2000 man, waarvan 500 overdekte zitplaatsen op de tribune. Het festival toont verschillende filmgenres, waaronder de nieuwe blockbusters Mission Impossible – Fallout, Mamma Mia: Here We Go Again!, Incredibles 2 en Jurassic World: Fallen Kingdom. De voorpremière van de film Book Club kan ook op deze unieke locatie bekeken worden. Daarnaast staat de veelbesproken horrorfilm Hereditary op het programma voor de echte durfals.
Mission: Impossible – Fallout (17 augustus), Incredibles 2 (18 augustus), Hereditary (19 augustus), Wild (20 augustus), Book Club (21 augustus), Mamma Mia: Here we Go Again! (22 augustus), THE MEG (23 augustus), The Spy Who Dumped Me (24 augustus) en Jurassic World: Fallen Kingdom (25 augustus).