Stedendriehoek

‘Weer nieuw als vanouds’

APELDOORN – Afgelopen week werd het nieuwe winkelcentrum Anklaar feestelijk geopend. Tijdens deze opening kwam onder andere staatsecretaris Paul Blokhuis langs voor de officiële handeling en trad de Nederlandse zangeres Maan op. Het team van Garant Opticien Audicien is heel enthousiast over haar ‘nieuwe’ locatie. “Eigenlijk zitten we weer op de plek waar het ooit begon”, vertelt eigenaar Nico van Marle.

Bij Garant Opticien Audicien bent u al jaar en dag aan het goede adres voor unieke (kinder)brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoortoestellen. “Wij voeren deskundige oog- en hoormetingen uit en voorzien u van passend advies op het gebied van oog- en hoorzorg.” Met maar liefst drie meetruimtes voor oog- en hoormetingen en de nieuwste meetapparatuur van Varilux® (om gepersonaliseerde multifocale brillenglazen aan te meten), kan het team nóg betere zorg verlenen in het nieuwe pand.

Garant Opticien Audicien is voortaan gevestigd op de hoek van de Laan van Zevenhuizen en Sluisoorlaan. Het ziet er niet alleen nieuw uit, maar het ruikt ook zo. “Het is ruimer en lichter. We zijn heel enthousiast. Ondanks wat tegenslag tijdens de verhuisperiode, hebben we afgelopen week hard gewerkt om alles spik en span te maken. We beginnen weer vol enthousiasme.”

Nico kijkt terug op een hele leuke opening. “We hebben een gezellige borrel gehad. Op deze locatie hebben we veel meer aanloop. Voor sommigen zal het ook wel herkenbaar zijn, omdat we eigenlijk weer terug zijn op onze oude plek. Zoals onze slogan ook zeg: het is nieuw als vanouds.” Er verandert binnen Garant niets. Zij blijft dezelfde service leveren voor een scherpe prijs. “Wij luisteren goed naar de klant en geven hen de tijd en aandacht die zij verdient. De klant is onze koning(in).”

Tot eind november loopt de openingsactie, waarbij men haar aankoopbedrag terug kan winnen. Het team van Garant nodigt iedereen van harte uit om binnen te lopen. “De koffie en thee staat klaar.” Het nieuwe adres is Operaplein 11. Kijk voor meer informatie op www.garant-optiek.nl.