Stedendriehoek

Vrouwen in het zonnetje

APELDOORN – Op zaterdag 4 mei worden alle vrouwen in het zonnetje gezet tijdens een gezellige en complete LadiesDay op winkelcentrum ’t Fort in Apeldoorn. Een modeshow hoort daar natuurlijk bij; enkele winkeliers en kledingverkopers van de LadiesMarkt hebben hun krachten gebundeld en een inspirerende modeshow samengesteld. Men kan hiervan genieten om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.

Maar er is nog meer verwennerij. “Wat dacht je van gratis je nagels laten lakken bij de Etos (’s middags) of een gratis creatieve workshop bij Dorien Bloemen (11.30, 13.30 en 15.30 uur)?” aldus de organisatie. “Kinderen kunnen (tussen 10.00 en 14.00 uur) een muffin versieren bij de Echte Bakker Toet. Hiermee heb je gelijk een lekker cadeau voor je moeder, want een week later is het immers Moederdag.” 

“Wil je liever een ander cadeau voor je moeder of voor jezelf, dan zul je zeker slagen op de LadiesMarkt en in de winkels. Zo is er een mooi, ruim aanbod van leuke kleding, mooie sieraden en accessoires om je outfit compleet te maken. Maar er zijn ook kramen op het gebied van verzorging en creatieve kramen. Zo is Voor Quilt & More aanwezig en zij bieden een workshop vingerspeldenkussentje maken aan. Wat dacht je van iets leuks voor in je huis of wat lekkers? Het is allemaal te vinden op de LadiesMarkt.” 

De winkeliersvereniging geeft ook altijd graag cadeautjes weg en dat doet ze op deze LadiesDay met GoodieBags om 12.00 en 16.00 uur (in totaal 100 GoodieBags). “Om de sfeer compleet te maken is DJ Guido aanwezig en hij heeft ook zijn piano meegenomen. Dus welk liedje wil jij live op de piano horen? Geef het dan door en hij verzorgt het!”