Stedendriehoek

Vrije val voorMeneer Kaasgaaf

APELDOORN – In april opent Kinderpretpark Julianatoren een nieuwe thrill ride. Een spectaculaire vrijevaltoren, geheel gethematiseerd naar het populaire karakter Meneer Kaasgaaf.

De attractie biedt plaats aan acht personen en is maar liefst tien meter hoog. Eenmaal plaatsgenomen, wordt iedereen langzaam omhoog getakeld. Bovenin blijft het bakje even hangen, waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort. Een echte attractie voor kinderen met stalen zenuwen!

Het Apeldoornse kinderpretpark is ideaal voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 10 jaar. Met deze nieuwe attractie wil Kinderpretpark Julianatoren de bovenkant van zijn doelgroep bedienen. De vrijevaltoren is de grote broer van de populaire attractie De Muizenval. De nieuwe vrijevaltoren krijgt een prominente plek voor in het pretpark.

Kinderpretpark Julianatoren heeft nog geen naam voor de vrijevaltoren. Op social media gaat het aankomende week samen met de fans op zoek naar een naam voor de nieuwe attractie. De bedenker van de nieuwe attractienaam zal samen met Meneer Kaasgaaf de nieuwe attractie feestelijk openen.