Stedendriehoek

Voordelige telefoon voor je kinderen

Vragen jouw kinderen ook iedere dag om een nieuwe telefoon? Je wilt natuurlijk dat jouw kinderen goed bereikbaar zijn en dat ze geen buitenbeentje worden door een oude telefoon. Maar een nieuwe telefoon, dat heeft een behoorlijk prijskaartje. Wil je weten hoe je én een hip toestel kunt kopen, maar een klein prijsje hoeft te betalen? Lees dan gauw verder, in dit artikel leggen we alles uit over refurbished toestellen.

Een nieuwe Iphone voor de beste prijs
Jouw kind wilt een nieuwe Iphone, als ouder zijn kun je dan flink met je handen in het haar zitten. Een nieuwe Iphone is toch wel echt een behoorlijke investering. Met de kans dat er niet zuinig mee wordt omgegaan of de kans dat deze kwijtraakt, is een dure telefoon niet de eerste optie waar je aan denkt. Toch hoef je helemaal geen groot bedrag te betalen voor een nieuwe Iphone als je kiest voor een reburbished toestel. Deze toestellen zijn tot wel 80% goedkoper dan de nieuwprijs modellen.

Wat is refurbished precies?
Reburbished is een oud toestel in een nieuw jasje. Oude Iphones worden vaak snel vervangen wanneer en een nieuw model op de markt is. Deze oudere modellen kunnen vaak makkelijk nog een tweede leven aan. De toestellen worden van binnenuit compleet geupdated en aangepast waardoor ze weer functioneren als een nieuwe telefoon. Het is dus een tweedehands model van de buitenkant, maar van binnenuit is dit toestel spiksplinternieuw.

De beste refurbished Iphones
Wanneer je zelf technisch handig bent en inzicht hebt van moderne mobiele telefonie, zou je zelf een tweedehands Iphone kunnen vernieuwen. Maar dit is niet aan te raden, want de beste refurbished modellen zijn namelijk helemaal niet duur. Voor slechts een paar honderd euro kun je namelijk al een refurbished Iphone aanschaffen. Ook zijn er refubished modellen beschikbaar met een abonnement. De beste refurbished iphones vind je online bij grote aanbieders van refurbished toestellen.

Verras jouw zoon of dochter met een Iphone zonder alle zorgen omtrent aankoopprijs. Je hoeft helemaal niet de hoofdprijs te betalen wanneer je een Iphone wilt kopen voor jouw zoon of dochter. Kies voor een refurbished Iphone en betaal de beste prijs!