Stedendriehoek

Voor al uw reparaties naar Garage Hogewerf

WENUM WIESEL – Op 1 januari 2022 opende Garage Hogewerf de deuren. Gevestigd aan de Zwolseweg 431 in Wenum Wiesel, is het al ruim een jaar topdrukte in de werkplaats. Apk-keuringen, onderhoudsbeurten of diagnoses, alles wordt voor u geregeld.

Minno Hogewerf, eigenaar van het bedrijf, is met zijn rugzak vol ervaring het bedrijf gestart. Dit deed hij samen met zijn vrouw Linda. Minno is voornamelijk actief in de werkplaats en houdt zich bezig met alle autoklussen, Linda is vooral van het administratieve gedeelte: afspraken maken, keuringen inplannen en uiteraard de klanten ontvangen op het terrein.

Minno is in het jaar 2002/2003 zijn opleiding gestart aan de oude lts/mts aan de Loolaan, daarna is hij bij diverse garagebedrijven aan de slag gegaan en heeft hij zijn ervaring opgebouwd. Halverwege 2021 besloten Minno en Linda om hun eigen autogarage te openen. “Het was een ontzettend spannende stap, je opent ineens je compleet eigen zaak. Hoe gaat alles lopen en hoe moet je alles precies aanpakken? Krijg je wel klanten? Dat zijn allemaal vragen die door je hoofd heen spoken de eerste paar weken of zelfs maanden…” vertelt Minno. Met werknemer Holden is het team compleet.

De locatie van de garage is erg gunstig, dichtbij de snelweg, dus je rijdt er zo naar toe.

Garage Hogewerf, Zwolseweg 431 in Wenum Wiesel. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag gesloten. Telefoon 055-3123608, e-mail info@garagehogewerf.nl en website www.garagehogewerf.nl.