Stedendriehoek

Vier de winter bij GroenRijk Malkenschoten

APELDOORN – In het weekeinde van zaterdag 30 november en zondag 1 december vindt de tiende editie van het Winter Weekend plaats bij GroenRijk Malkenschoten. Tijdens dit sfeervolle weekend kan men de mooiste (kunst)kerstbomen, planten en kerstspulletjes uitzoeken onder het genot van gezellige live-muziek, een lekker hapje en drankje en leuke kramen in het tuincentrum. 

Het evenement vindt dit jaar eerder plaats dan normaal. “Je kunt zowel inkopen doen voor de kerst als voor Sinterklaas”, vertelt Vera Stenders. “Daarnaast staat onze kerstshow al, dus waarom zullen we die niet al presenteren?” De kraampjes nemen bezoekers mee door het hele tuincentrum. Het aanbod is heel divers. “We hebben heel creatieve mensen met een kraampje, die bijvoorbeeld zelf taarten hebben gemaakt of vogelhuisjes. Er is tupperware, dameskleding, glaspainting en natuurlijk erwtensoep en Glühwein. Een klant van ons heeft een kraampje met jams en chutneys, die hij maakt van de producten die hij bij ons koopt. Ieder jaar hebben we ook een stand die geld inzamelt voor een goed doel en een masseur of gewichtsconsulente.”

Deskundig advies
GroenRijk Malkenschoten is al ruim dertig jaar gevestigd aan Malkenschoten 9. “Samen met ons ervaren team kunnen wij je op allerlei gebieden adviseren. Van mooie buiten- en binnenpotterie tot deskundig advies op onze vijverafdeling in alles wat met de vijver te maken heeft. Onze medewerkers weten alles over binnen- én buitenplanten. Onze kracht is persoonlijke aandacht. Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten zich gezien voelen.”

GroenRijk Malkenschoten is tijdens het Winter Weekend volgens de reguliere openingstijden geopend: zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.