Stedendriehoek

Veelbelovende lotingApeldoorn Cup 2019

APELDOORN – De Apeldoorn Cup Commissie, vallend onder de Federatie Amateurvoetbalverenigingen Apeldoorn en Omstreken (F.A.A.) heeft de loting verricht voor het toernooi van dit jaar.

Pim Mulder en Rik van Asselt van 100% Football deden namens de Apeldoorn Cup Commissie de trekking. Zij hebben zich verbonden als sponsor aan de Apeldoorn Cup voor de komende drie uitvoeringen (2019, 2020 en 2021). Het resultaat van de loting ziet er veelbelovend uit. Op zaterdag 17 augustus worden de volgende duels gespeeld: TKA-Apeldoornse Boys, Groen Wit’62-Albatross, ZVV’56-sv Orderbos, Alexandria-Victoria Boys, AGOVV-Columbia, Robur et Velocitas-csv Apeldoorn en WSV-sp. Teuge. Klarenbeek stroomt die week later in. Vijftien verenigingen doen definitief mee, er wordt nog gezocht naar een zestiende deelnemer.

Op dinsdagavond 20 augustus worden de kwartfinales gespeeld en op donderdag 22 augustus de halve finales. Zaterdag 24 augustus staat de finale op de agenda, maar sowieso komen alle deelnemende verenigingen die dag met een wedstrijd aan bod.