Stedendriehoek

VanLonden maakt oersterke meubelen

De sterkste meubelen zijn van steigerhout. Niet voor niets is dit hout zo lang standaard geweest in de bouw. De herinnering hieraan maakt het tevens een populair houtsoort voor eigentijdse interieurs. Maar is elk steigerhouten meubel ook werkelijk sterk? Dat kan alleen als u deze laat maken door echte meubelmakers. Timmerlieden met ervaring en expertise in hout en interieur. Dat ziet u aan de afwerking, dat merkt u aan de stabiliteit. Die is oerdegelijk. Het product van VanLonden, dat in de eigen werkplaats verder bouwt aan eigentijdse inrichtingen.

De steigerhouten meubelen die u zoekt
Bij VanLonden vindt u alle soorten meubelen van steigerhout. U heeft enorm veel keuze uit verschillende (kinder)bedden, dressoirs, nachtkastjes, eettafels, tuintafels, bijzettafels, stoelen, (hoek)banken, pallet-banken, fauteuil-banken, krukken, buitenkeukens, tv-meubelen, speelhuizen en nog veel meer. Bij de zitmeubelen en tafels heeft u keuze uit diverse modieuze onderstellen. Kies voor dik staal of hout voor een industrieel en robuust uiterlijk. Of juist een dun onderstel, voor elegantie en ruimtebesparing. 

Slim met uw ruimte: de hoogslaper als kinderbed
Een hoogslaper is bij uitstek geschikt voor steigerhout. Hiermee kunt u de ruimte in de kinderkamer zo goed mogelijk benutten. Met een steigerhouten kinderbed op maat, heeft deze precies de juiste hoogte, indeling en plaatsing. Onder de hoogslaper heeft u dan nog keuze voor een leuke speelhoek of glijbaan, een tweede bed of bureau, of extra kastruimte. Maak zelf iets van uw inrichting, met een van de kinderbedden van VanLonden. 

Een tafel van bowlingbaan-materiaal?
Kan het nog robuuster? Volgens VanLonden wel. Met tafels van bowlingbaan-materiaal timmert het bedrijf verder aan de weg. Deze tafelbladen heten Imke, Eefje, Bastiaan en Michael. Het materiaal is letterlijk gemaakt van gebruikte bowlingbanen, en is dus ijzersterk en bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft u een dynamisch bedrijf? Een druk huishouden? Maar verdient deze toch iets moois? Dan bent u geïnteresseerd in een tafel van bowlingbaan-materiaal. Met een trendy onderstel van hout of juist staal. Bestel deze met precies de door u gewenste lengte. Extra bescherming tegen vocht en vuil? Bestel meteen een geschikte bus nanocoating.