Stedendriehoek

Van Gerrevink viert 140 jaar bestaan

APELDOORN – “Op 27 oktober 1879 is tekende mijn voorvader, Reinier van Gerrevink, de akte voor de oprichting van ons bedrijf”, vertelt Marc van Gerrevink. “Aangezien mijn familie daarvoor een papiermolen exploiteerde was de link met de papierindustrie al gelegd en hebben wij ons sinds onze oprichting ingezet voor het leveren van grondstoffen aan papierfabrieken.”

Van Gerrevink is een echt familiebedrijf en sinds de oprichting is inmiddels de vijfde generatie (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Maar ook op ‘de werkvloer’ gaan banen over van vader op zoon en zijn verschillende medewerkers al tientallen jaren binnen ons bedrijf werkzaam. Hierdoor hebben onze klanten al jarenlang contact met dezelfde chauffeur of accountmanager – en dat schept vertrouwen.

Ontzorging van afvalstromen

Marc vertelt verder: “Het afgelopen decennium hebben wij mede ingegeven door de digitalisering van onze samenleving sterk ingezet op verbreding. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige partner voor de ontzorging van afvalstromen bij bedrijven. Een zeer belangrijk onderdeel daarvan is sinds de jaren 90 de vernietiging van vertrouwelijke documenten en sinds enkele jaren ook die van uit de handel genomen producten. Dat alles doen wij met een team van 35 mensen die zich dag in dag uit inzetten voor de circulaire economie.”