Stedendriehoek

Tocht met klassieke motoren

EERBEEK/BEEKBERGEN – Op zondag 19 augustus wordt de inmiddels bij velen bekende Eerbeekse Veteranen en Klassieke motor- en bromfietstoertocht gereden.

35 Jaar geleden begonnen met een tiental motoren, is dit evenement uitgegroeid tot een schitterende ontmoetingsplaats voor veteranen en klassieke motoren. Tevens is er op het terrein ook nog een show van stationaire motoren te bezichtigen .
De start van de toertocht is om 11.00 uur bij Grand Café De Korenmolen, Kanaalweg 3 te Eerbeek. Iedereen mag komen kijken, maar meerijden is ook mogelijk. Iedereen met een veteraan of klassieke motor kan zich voor-inschrijven bij Rinus Konink, Hietveldweg 24B, 7361 AD in Beekbergen, mailen naar m.konink8@upcmail.nl  (een leesbevestiging vragen) of bellen naar 06-25348059. Aanmelden graag voor vrijdag 10 augustus; de kosten zijn dan €8,-na die datum kan men alleen nog op de dag zelf inschrijven, vanaf 9.30 uur. Deelname kost dan €10,-. Voor een ieder die de tocht uitrijdt is er een attentie, zolang de voorraad strekt.