Stedendriehoek

Tien area’s met vijftig trampolines

APELDOORN – Trampolinepark Street Jump opent donderdag 27 juni officieel zijn deuren in Apeldoorn. Het dak van het voormalige PostNL-gebouw aan de Christiaan Geurtsweg 11 is opgehoogd, waardoor een unieke Jumphal is ontstaan van bijna 2.500 m2. Voorafgaand aan de officiële opening kunnen scholen en (sport)verenigingen een uur reserveren om gratis te komen Jumpen onder begeleiding van Jump Masters. De inschrijving hiervoor is vanaf heden mogelijk.

Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Bij Street Jump Apeldoorn kan dit op 10 verschillende area’s met in totaal zo’n 50 trampolines. Daarnaast kan men over grote obstakels heen springen, is er een big Airbag, een Jumpcaroussel en een groot Ninja Parcours.  De diverse Jump area’s verschillen van niveau en moeilijkheidsgraad.

Street Jump is een landelijke franchiseketen en Street Jump Apeldoorn is een initiatief van Diederik Miedema, eigenaar van Monkey Town Apeldoorn, en zijn compagnon voor Street Jump Guus van Loenen. Diederik Miedema heeft in september 2015 met zijn Monkey Town, Apeldoorn met succes een indoor attractie rijker gemaakt. Regelmatig heeft hij elementen toegevoegd aan zijn indoor speelparadijs. Al in zijn eerste jaar is hij ingeburgerd in toeristisch en ondernemend Apeldoorn en toonde al snel zijn maatschappelijke betrokkenheid door onder andere het ondersteunen van het Zeepkistenfestival en het financieel mede mogelijk maken van de intocht van Sinterklaas in de afgelopen jaren.

Na een paar jaar heeft hij met onder andere zijn marketingstrategie de landelijke voorzitterspositie op zich genomen van de franchisenemers van Monkey Town. Als indoor specialist blijft hij op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Aan één daarvan wordt nu de laatste hand gelegd: Indoor Trampolinepark Street Jump. Het is niet het eerste trampolinepark in Apeldoorn. “Maar”, zo zegt Diederik Miedema, “er is ruimte en markt voor een derde, maar dan wel het leukste en stoerste trampolinepark.” 

Jumpen is een coole stimulans om van Sport en Fitness Fun te maken. Naast fun is 10 minuten Jumpen gelijk aan 30 minuten hardlopen. Voor scholen en (sport)verenigingen is het een aantrekkelijke uitbreiding op de sportlessen. Daarom kunnen scholen en verenigingen op donderdag 27 juni (10.00 tot 15.00 uur) en vrijdag 28 juni (10.00 tot 17.00 uur) kennismaken door gratis een uur te komen Jumpen. Per uur zijn 75 personen welkom. Hebben scholen en verenigingen een persoonlijke uitnodiging gemist, dan kunnen zij reserveren door te mailen naar Demy Bonhof: apeldoorn@streetjump.eu.

Voor of na het Jumpen kunnen jumpers en gasten loungen en/of chillen in de horeca area. Eén keer in de maand is er Club Jumping en verandert Street Jump in een stoere club met DJ en laserlampen. Voor de jonge gasten is er drie keer in de week MiniJump. Naast Jump Fitness, Trick-lessen en individueel Jumpen biedt Street Jump arrangementen voor een groeps-, bedrijfs-, familie- of kinderuitje/-feestje. Kijk voor meer informatie op www.streetjumpapeldoorn.nl of facebook.com/streetjumpapeldoorn.