Stedendriehoek

Theaterbus Orpheus trekt de Apeldoornse wijken in

APELDOORN – Het nieuwe theaterseizoen staat op het punt van beginnen. Om dit te vieren gaat Theater Orpheus van maandag 10 tot en met zaterdag 15 september op een End of Summer Tour door Apeldoorn met de iconische theaterbus. Iedereen is hier welkom voor informatie over het theaterprogramma en om kans te maken op mooie prijzen, waaronder een Theaterreis naar Londen voor twee personen.

Met de theaterbus bezoekt het Orpheus-team tijdens de End of Summer Tour alle wijken in Apeldoorn. Op zaterdag 15 september is de theaterbus te vinden op het Raadhuisplein, in het centrum van Apeldoorn. Op deze dag zijn verschillende optredens te zien van onder andere de oud-deelnemers van SHOW Apeldoorn en Esther Groenenberg, die een voorproefje geeft van haar voorstelling ‘Carole King, A Natural Women’. Daarnaast is er een Meet & Greet met twee castleden van de musical Expeditie Eiland. Ook voor de kinderen is een leuk programma samengesteld. Zo kunnen zij zich laten schminken in de stijl van hun favoriete jeugd- en familievoorstelling of op de foto gaan met Masha en de Beer of de dinosaurussen uit Jurassic Revenge.

De hele week kunnen er bovendien mooie prijzen gewonnen worden middels het Orpheus dobbelspel. Elke dag wordt er een dagwinnaar bekend gemaakt die een arrangement wint voor twee personen voor de voorstelling The Addams Family inclusief diner. Aan het einde van de End of Summer Tour, op zaterdag 15 september, wordt bekendgemaakt wie de gelukkige winnaar is van de hoofdprijs: een theaterreis naar Londen voor twee personen! Voor meer informatie en het gehele programma, kijk op de website www.orpheus.nl/endofsummer